Actuele onderwerpen bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen

De Onafhankelijke Ziekenfondsen publiceren regelmatig teksten die hoofdzakelijk verband houden met thema’s rond gezondheid zoals arbeidsongeschiktheid, milieu, geestelijke gezondheid, eerstelijnszorg en nog talrijke andere.

Je vindt er achtergrondartikels, verhelderende studies, interviews en interessante gesprekken met experten, voorstellen en geëngageerde standpunten, allemaal om een duurzaam gezondheidszorgsysteem en een realistisch volksgezondheidsbeleid te promoten.

In de kijker

Recente onderwerpen

Milieu
Om de doelstellingen van het Akkoord van Parijs te bereiken en om naar een duurzame ontwikkeling te evolueren, moeten we een tandje bijsteken. Op 8 en 9 november 2023 organiseert de federale regering een conferentie voor een Rechtvaardige Transitie.
Arbeidsongeschiktheid
Geestelijke gezondheid
De eerste podcast van de Onafhankelijke Ziekenfondsen ‘10 minuten gezond’ is beschikbaar en duikt meteen in een brandend actueel onderwerp: burn-out.
Op soort
Filters resetten
Bij ons
Op 16 en 17 september 2023 nemen 4 enthousiaste collega’s deel aan Doc’Riders, een fietstocht van 200 km in 24 uur in de regio van Marche en Famenne t [...]