Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Om onze ambities en prioriteiten voor een solidair en performant gezondheidssysteem vandaag en in de toekomst te realiseren, werken de Onafhankelijke Ziekenfondsen samen met een breed spectrum aan gezondheidsactoren. Ontdek hier enkele partners die dit samen met ons nastreven.

logo louvain cooperation ong

De ngo Louvain Coopération en de Onafhankelijke Ziekenfondsen strijden samen tegen armoede en ziekte. Samen hebben ze de ziekenfondsen van Benin en Togo (Afrika) opgericht.

logo fondation contre le cancer

Zoveel mogelijk bereiken in de strijd tegen kanker, dat is de missie van Stichting tegen Kanker. De Stichting probeert niet alleen de kansen van kankerpatiënten te verhogen, maar wil ook hun levenskwaliteit verbeteren. Preventie van kanker is ook een van haar topprioriteiten.

logo heal

De koepelorganisatie HEAL (Health and Environment Alliance) wijst op de invloed die onze omgeving en de natuur heeft op onze gezondheid.

logo medecins du monde

Dokters van de Wereld is een internationale organisatie met een afdeling in België. Het biedt medische consultaties en basiszorg aan de meest kwetsbare groepen in onze samenleving.

logo Gezondheid en Wetenschap

Op zoek naar betrouwbare en toegankelijke gezondheidsinfo, gebaseerd op degelijk wetenschappelijk onderzoek? Gezondheid en Wetenschap is een van onze health literate partners.