27/09/2019
De gezondheidswijsheid in België verbeteren met coachingprogramma’s voor innovatieve projecten , dat is het doel van HealthNest. De 2e editie is intussen begonnen, mét de steun van de Onafhankelijke Ziekenfondsen.

Duw in de rug voor de gezondheidswijsheid in ons land

Maar liefst 4 op de 10 Belgen begrijpen hun dokter niet goed, zo bleek nog uit een enquête van de Onafhankelijke Ziekenfondsen uit 2016. Vlot gezondheidsinfo kunnen opzoeken, begrijpen, beoordelen, evalueren en toepassen? Voor vele Belgen is het niet vanzelfsprekend. Daar wil MSD met het initiatief HealthNest iets aan doen. Door een aantal veelbelovende, vernieuwende projecten de nodige ondersteuning te bieden met een specifiek coachingprogramma

Dien je project in

Heb je een goed idee om de gezondheidswijsheid van de Belgen te verbeteren? Dien dan je project in tot 22 december op www.healthnest.be. 9 organisaties mogen hun project dan voorstellen aan een jury, die vervolgens de top 3 kiest. De bedenkers van deze 3 ideeën krijgen dan een coachingprogramma op maat om hun project verder te verbeteren en in de praktijk te brengen. Ook deze keer zetten de Onafhankelijke Ziekenfondsen als officiële partner mee hun schouders onder HealthNest.

Meedoen? Dien je project in op www.healthnest.be.