Lijst met zorgverleners die erkend zijn door MLOZ Insurance

Zeker zijn dat je de terugbetalingen geniet die Medicalia dekt? Dan ga je best eerst na of je zorgverlener(s) wel erkend zijn in het kader van deze verzekering. Het gaat om zorgverleners die erkend zijn door ofwel het RIZIV, ofwel door de Belgische ziekenfondsen. Dankzij deze zoekmodule vind je makkelijk een erkende zorgverlener bij jou in de buurt.

De module bevat het merendeel van de zorgverleners die erkend zijn door Medicalia. 
Voer de naam van de zorgverlener en/of zijn postcode in de zoekmotor in.

  • In het algemeen erkent Medicalia alle logopedisten, ergotherapeuten en diëtisten met een RIZIV-nummer.
  • We bieden ook een tegemoetkoming voor homeopathiesessies die je huisarts verstrekt. 
  • Het kan zijn dat je acupuncturist niet in de zoekmodule verschijnt, maar we aanvaarden ook acupuncturisten die ingeschreven zijn bij BAF en l’EUFOM en ABADIC.
  • Medicalia erkent alle psychologen die ingeschreven zijn bij de Psychologencommissie of erkend door FOD Volksgezondheid (psychologen die over een visum beschikken).
  • Naast de chiropractors in onze zoekmotor krijg je ook een terugbetaling bij diegene die ingeschreven zijn bij de Belgische vereniging van chiropractors.
  • Vind je je orthopedagoog niet in onze module? Ga dan naar de site van de VVO of op de lijst met klinische orthopedagoog die erkend zijn door de FOD Volksgezondheid.

Ben je een zorgverlener?

Als zorgverlener, kan je contact met ons opnemen om je gegevens via dit formulier aan te vullen of te schrappen. We passen je gegevens zo snel mogelijk aan. Klik hier voor meer informatie over je rechten en de verwerking van je gegevens.