Insurance

Werken bij het departement Insurance van de Onafhankelijke Ziekenfondsen betekent werken bij een team met diverse talenten waar dossierbeheer, verschillende expertisegebieden en innovatie worden gewaardeerd.

Afbeelding
departement insurance

Dit departement is een Verzekeringsmaatschappij van Onderlinge Bijstand (VMOB), wat de juridische term is voor de verzekeringsmaatschappijen van de ziekenfondsen en landsbonden van ziekenfondsen.

Onze missie

De missie van dit departement is om bij te dragen aan de strategische doelstellingen van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, namelijk de toegankelijkheid van innovatieve en kwaliteitsvolle geneeskundige verzorging, en tegelijkertijd een verantwoorde solidariteit en de duurzaamheid van de VMOB te garanderen. De verzekeringen van de VMOB vormen dus een aanvulling op de essentiële solidariteit. 

Dit team bestaat uit beheerders, analisten en verschillende experts (actuariaat, product management, medisch, business control). Samen beheren ze de activiteiten van de VMOB met het product ‘Hospitalia’ als paradepaardje.

Naast het beheer van de producten zorgt het team ook voor een uitstekende financiële solvabiliteit en stelt het de nodige tools ter beschikking aan de collega’s van de ziekenfondsen en het departement zodat zij onze leden voor deze verzekeringen zo goed mogelijk kunnen adviseren en bedienen. 

Als je graag wil bijdragen aan innovatieve verzekeringsproducten die de gezondheid en het welzijn van leden verbeteren, samenwerken met gepassioneerde collega's en IT steeds meer in je dagelijkse werk wil gebruiken, hoef je niet verder te zoeken: de Onafhankelijke Ziekenfondsen en de Verzekeringsmaatschappij van Onderlinge Bijstand zijn voor jou gemaakt! Sluit je aan bij dit team en bouw samen aan een gemeenschappelijke visie op gezondheid voor iedereen.