Om onze ambities en prioriteiten voor een solidair en performant gezondheidssysteem vandaag en in de toekomst te realiseren, werken de Onafhankelijke Ziekenfondsen samen met een breed spectrum aan gezondheidsactoren. Ontdek hier enkele partners die dit samen met ons nastreven.

De ngo Louvain Coopération en de Onafhankelijke Ziekenfondsen strijden samen tegen armoede en ziekte. Samen hebben ze de ziekenfondsen van Benin en Togo (Afrika) opgericht.

Lees meer

Zoveel mogelijk bereiken in de strijd tegen kanker, dat is de missie van Stichting tegen Kanker. De Stichting probeert niet alleen de kansen van kankerpatiënten te verhogen, maar wil ook hun levenskwaliteit verbeteren. Preventie van kanker is ook een van haar topprioriteiten.

Lees meer

             

De koepelorganisatie HEAL (Health and Environment Alliance) wijst op de invloed die onze omgeving en de natuur heeft op onze gezondheid.

Lees meer

           

Dokters van de Wereld is een internationale organisatie met een afdeling in België. Het biedt  medische consultaties en basiszorg aan de meest kwetsbare groepen in onze samenleving.

Lees meer

               

Ben je als zorgprofessional op zoek naar up-to-date informatie in het domein van voeding en gezondheid? Nutrimedes houdt de vinger aan de pols op vlak van voedingsadvies.

Lees meer

Op zoek naar betrouwbare en toegankelijke gezondheidsinfo, gebaseerd op degelijk wetenschappelijk onderzoek? Gezondheid en Wetenschap is een van onze health literate partners.

Lees meer

 

Lees ook