04/11/2019
Hoe ervaren gezondheidsprofessionals en burgers het gebruik van digitale toepassingen in de gezondheidszorg? Dat wil de federale overheid nagaan met de eHealthMonitor 2019. Deze bevraging loopt nog tot eind dit jaar.

Digitale toepassingen in de zorg

Mijngezondheid, Vitalink, eAttest, gezondheidsapps, …: het zijn slechts enkele voorbeelden van digitale toepassingen in de gezondheidszorg. Die hebben tal van voordelen, zowel voor zorgverleners als burgers. Om in kaart te brengen wat goed loopt en wat beter kan op vlak van eHealth, organiseert de federale overheid nu een enquête. De resultaten moeten de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van digitale toepassingen in de zorg verder verbeteren in de toekomst. 

Geef je feedback

Wat zijn jouw praktijkervaringen met eHealth? Je kan je feedback geven tot eind dit jaar in de eHealthMonitor 2019. Je krijgt specifieke vragen voorgeschoteld op basis van jouw profiel. Deze bevraging zal bovendien jaarlijks herhaald worden. De eHealthMonitor is één van de punten uit het Actieplan eGezondheid 2019-2021

Meer info: vul de eHealthMonitor 2019 hier in.