Syndicate

Syndicate content

Login_homepage_nl

 

4CP vereenvoudigt uw facturatie.
Gebruikershandleiding  Hoe inloggen?

RIZIV-num.:   INSZ:
Paswoord:  
 
 
 

home_welcome_nl

Welkom op de website van de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen !sur le site de l'Union nationale des Mutualités Libres !

De Onafhankelijke Ziekenfondsen groeperen 6 apolitieke en dynamische ziekenfondsen. Met meer dan 2 miljoen leden, zijn de Onafhankelijke Ziekenfondsen de op twee na grootste verzekeringsinstelling van het land.

OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds Omnimut, mutualité libre de wallonie  Freie Het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex Partena Partenamut

Vroedvrouwen aan het woord bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen

laune-debat0812.jpg

Zal tegenover meer professionalisering bij de vroedvrouwen ook een correcte verloning staan? Hoe zit het met de telematicapremie en de praktijkfinanciering? En hoe kan de opleiding van vroedvrouwen beantwoorden aan diverse uitdagingen? Op 8 december laten de Onafhankelijke Ziekenfondsen de vroedvrouwen aan het woord. Zij mogen de spits afbijten van een nieuwe debattenreeks met de verschillende beroepsgroepen uit de gezondheidszorg.

verder lezen

Onafhankelijke Ziekenfondsen ondersteunen 19e diabetessymposium

NVK-5229-visual-diabetes-innovatie&vernieuwing-mail-DEF (2).jpg

'Vernieuwing en innovatie', dat is het centrale thema van het 19e diabetessymposium. Op 14 en 15 november kan je in het ICC in Gent kennismaken met de nieuwe evoluties binnen de diabeteszorg. Ook dit jaar ondersteunen de Onafhankelijke Ziekenfondsen dit belangrijke evenement.

verder lezen

MSD Health Literacy Awards: en de winnaars zijn…

logo_well-done-awards.jpg

Het project Zanzu van Sensoa, de vzw Chronicare en het zorgtraject moveUP: dat zijn de 3 winnaars van de Well Done – MSD Health Literacy Awards. Deze 3 projecten dragen elk op hun manier bij tot de gezondheidswijsheid van de Belgen. Zoals elk jaar zetelden de Onafhankelijke Ziekenfondsen in de jury!

verder lezen
all_news

Pact voor toegankelijke en veilige medische hulpmiddelen

bemedtech.jpg

De overheid en de industrie van de medische technologie (beMedTech) hebben onlangs een pact gesloten dat moet zorgen voor toegankelijkere en veiligere medische hulpmiddelen. Het gaat zowel om implantaten, scanners, in-vitrotesten als rolstoelen of scalpels.

verder lezen

Ook kinderen met diabetes type 1 krijgen nieuwe pleister terugbetaald

riziv.jpg

Sinds 1 augustus 2016 krijgen ook kinderen met diabetes type 1 de nieuwe sensorpleisters terugbetaald. Daarmee kunnen ze hun glucosegehalte meten zonder in hun vinger te prikken. Eerder keurde het RIZIV al de terugbetaling van deze pleisters voor volwassenen goed.

verder lezen

“Alle ziekenhuizen kunnen niet alle behandelingen blijven aanbieden”

download.jpg

De Vlaamse ziekenhuizen willen graag alle behandelingen aanbieden, maar dat is niet langer houdbaar. Er moet een verdeling komen van toegankelijke basisziekenhuizen en ziekenhuizen voor (super)gespecialiseerde zorg. Dat staat in het Zorgstrategisch Plan Vlaanderen van Vlaams Minister van Welzijn Jo Vandeurzen.

verder lezen
all_news

MLOZ newsletter

Wilt u op de hoogte blijven van onze actualiteit en ander nieuws over de gezondheidszorg?Aboneer u op onze newsletter!