04/02/2019
Op 26 mei 2019 trekken we naar de stembus. In de aanloop naar die verkiezingen wil Zorgnet-Icuro de toekomst van de gezondheidszorg hoog op de politieke agenda krijgen. Je steentje bijdragen? Post je ideeën over onze gezondheidszorg op www.zorgaanzet.net!

Breed maatschappelijk debat

De zorg beroert iedereen. De man in de straat, maar natuurlijk ook de zorgverleners en zorgorganisaties. Heb je concrete ideeën en voorstellen om onze gezondheidszorg betaalbaar te houden in de toekomst? Om een goede geïntegreerde zorg mogelijk te maken? Om ervoor te zorgen dat er voldoende zorgpersoneel is om alle noden op te vangen? Je kan ze delen op www.zorgaanzet.be. Daarnaast kan je ook zelf een Zorg aan Zet-gesprek organiseren: met collega’s, in de organisaties waarvan je deel uitmaakt, met vrienden en familie, …

Aanbevelingen voor beleidsmakers

En wat gebeurt er dan met die karrenvracht aan ideeën? Zorgnet-Icuro bundelt die in een tussentijds verslag, dat als basis dient voor 5 provinciale Avonden van de Zorg. Daarna volgt een eindrapport met aanbevelingen en conclusies voor de toekomstige parlementen, regeringen en ministers. Dat rapport zal centraal staan op een groots, interactief Zorg aan Zet Festival op 9 mei in Tour & Taxis in Brussel.

Meer info!

Neem een kijkje op www.zorgaanzet.net