Dr. Kris Van Kerckhoven, adviserend arts

Dr. Kris Van Kerckhoven over zijn job als adviserend arts bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen. "Adviserend arts is een zeer gevarieerde job". Tijdens de voormiddag houdt Kris zijn raadplegingen. Het gaat vaak om langdurig zieken, mensen die in arbeidsongeschiktheid of invaliditeit zijn. Hij evalueert hun graad van invaliditeit en begeleidt ze naar (aangepast) werk.
Lees verder
Elke

Elke Simon, Expert Uitkeringen

"Mijn job is heel uitdagend, want ik ben afhankelijk van wat het kabinet van minister De Block beslist. Wordt daar ineens iets veranderd op het vlak van de ziekte- en invaliditeitsuitkeringen? Dan is het mijn taak om dat zo vlot mogelijk om te zetten zodat onze ziekenfondsen het kunnen toepassen.”
Lees verder

Emilie Vanderstichelen, coördinatrice Regionale Materies

"Mijn huidige job is erg afwisselend en past perfect bij mijn grote honger heb naar kennis. En mijn taken zijn heel gevarieerd: ik leid een team, vertegenwoordig de Onafhankelijke Ziekenfondsen op externe vergaderingen, neem deel aan intermutualistische en politieke onderhandelingen,… Ik kom ook in contact kom met zowat alle interne diensten van ons bedrijf: operationeel, financiële afdelingen, communicatie,…”
Lees verder