30/03/2018
Vanaf 1 april 2018 is Zorggroep Eclips de nieuwe uitbater van het hersteloord Dunepanne in De Haan. Deze overnamepartner is een echte zorgexpert die de zorginfrastructuur van Dunepanne helemaal op punt kan stellen en een kwaliteitsvolle zorgomkadering voor alle residenten kan blijven garanderen.

Stijgende complexiteit van de regelgeving

De stijgende complexiteit van de sociale en financiële regelgeving en de opvolging van het dagelijkse beheer van Dunepanne vergen een steeds grotere aanwezigheid en expertise die we niet langer konden verzekeren. Daarom zijn de Raden van Bestuur van Dunepanne op zoek gegaan naar een geschikte overnamepartner die van het hersteloord ook op lange termijn een klinkende naam in de sector kan maken.

Organisatie met veel ervaring

Die zoektocht leidde naar Zorggroep Eclips, een organisatie die de afgelopen jaren sterk gegroeid is en tonnen ervaring in de ouderen- en thuiszorg heeft. Dankzij deze overname blijft Dunepanne vzw dus gewoon voortbestaan en kunnen zowel de leden van de Onafhankelijke Ziekenfondsen als van andere landsbonden er terecht om op krachten te komen in een uniek kader na een intensieve medische behandeling of tijdens een chronische ziekte.

Meer info ? Neem een kijkje op de site van Zorggroep Eclips.