Dankzij mijn betrokkenheid, werd ik Expert

"Ik hou mij vooral bezig met de infrastructuur op het niveau van de Windows-server. Ons team beheert de servers, die onze infrastructuur ondersteunen. Maar tegelijkertijd staan we ook in voor het onderhoud van de PC’s en toebehoren, de randapparatuur in de agentschappen, enz. Ik ben in 2015 als System Engineer begonnen bij MLOZ IT, om domeinen te migreren in de gebruikersomgeving en bij onze ziekenfondsen. Mettertijd kreeg ik voorstellen om deel te nemen aan een aantal projecten en dankzij mijn betrokkenheid, werd ik in 2016 al Expert in mijn job. Bij MLOZ IT krioelt het van de projecten en we krijgen veel steun van de klanten. Ik leer ongelofelijk veel bij door aan uiteenlopende projecten te mogen werken en het komt ook mijn productiviteit ten goede. Ik krijg steeds meer verantwoordelijkheden en dat geeft een goed gevoel. Ik wil graag meer projecten in telecommunicatie hebben."

Wat ik leuk vind aan mijn werk

"Ik moet niet lang nadenken om de drie dingen die ik het leukste vind aan mijn job, op te sommen. Eerst en vooral heb ik graag contact met onze klanten en die kans krijg ik ook. Die klanten zijn weliswaar andere IT-mensen of onze ziekenfondsen. Maar ze hebben allemaal een ding gemeen: ze willen vooruitgaan en up-to-date blijven. Wat ik ook leuk vind, is de evolutie van onze projecten. Wij werken op twee sporen: enerzijds is er de 'run' (de productie op peil houden), en daarnaast hebben we de verschillende projecten die ons de kans geven om nieuwe dingen te leren. Bij MLOZ IT krijg ik de kans om per jaar aan 3 of 4 verschillende projecten te werken. Dat maakt mijn job erg gevarieerd. Tot slot is het plezant dat bij MLOZ IT alle technologische middelen aanwezig zijn. Bovendien zitten we niet binnen een strak schema: als we een probleem hebben met onze technologie kunnen we onmiddellijk hulp vragen. Er is altijd wel iemand die ons kan helpen, onze vragen kan beantwoorden en alternatieve oplossingen kan vinden."

De extra troef van de Onafhankelijke Ziekenfondsen

"Toen ik kwam solliciteren bij MLOZ IT viel de gemoedelijke sfeer op. Er is solidariteit op menselijk vlak en op professioneel niveau. Je staat nooit alleen op momenten waarop het werk in overdrive gaat en alles tegelijk moet worden afgewerkt. Is er een probleem in de productie? Dan kan je altijd rekenen op collega's om te helpen. Zij zullen zelfs overuren maken! Dat is uniek, zeker bij IT-bedrijven."