11/12/2017
De Onafhankelijke Ziekenfondsen hebben een nieuwe visuele identiteit en Health Forum kon dus niet achterblijven. Ons magazine over het gezondheidsbeleid steekt in een ander, fris kleedje. Ontdek de nieuwe versie van ons tijdschrift!

Nieuw logo, nieuwe lay-out

In oktober stelden de Onafhankelijke Ziekenfondsen hun nieuwe logo en dito site voor. Na 7 jaar en 31 edities was het ook meer dan tijd om Health Forum op te frissen met een andere lay-out, op basis van onze nieuwe visuele identiteit. Het dossier, Forum Zorgverleners, Studies, Partnerships: de verschillende rubrieken zijn gebleven, maar ze zien er helemaal anders uit. Grasduin dus zeker eens door deze nieuwe editie en ontdek de nieuwe look zelf.

Gezondheidsdoelstellingen

Vorm is natuurlijk niet alles. Ook op inhoudelijk vlak heeft de nieuwe Health Forum heel wat te bieden. Zo vind je in deze editie een diepgravend dossier over gezondheidsdoelstellingen, het centrale thema van het symposium dat we op 4 december organiseerden. Daarnaast lees je in het nieuwe nummer ook nog een dubbelinterview met Ann Ceuppens en Lieven Annemans, een overzicht van onze enquête over burn-out, artikels over nieuwe partnerships, …

Ontdek de nieuwe Health Forum en abonneer je op ons magazine!