De verzekeringen van de Onafhankelijke Ziekenfondsen

We leven steeds langer en de medische kosten blijven stijgen. Daarom creëerden we enkele diensten en voordelen die een tegenwicht bieden aan de voortdurende stijging van de ziektekosten.

We bieden 3 soorten verzekeringen: hospitalisatie, tandverzorging en ambulant. Onze meer dan 1.000.000 klanten stellen de voordelige tarieven van onze verzekeringen ten zeerste op prijs.

Statuten

Hospitalisatieverzekeringen

 

hospitalia assurance hospitalisation De cijfers liegen er niet om: patiënten betalen steeds meer voor een ziekenhuisopname. Het is daarom belangrijk om een aanvullende verzekering te nemen die je dekt en onverwachte kosten tot een minimum beperkt.

Hospitalia is één van de belangrijkste hospitalisatieverzekeringen in België.
 

Het bestaat uit 4 diensten :

  • Hospitalia: voor een brede hospitalisatieverzekering aan de beste prijs.
  • Hospitalia Plus: voor een nog betere verzekering, aangevuld met tal van extra garanties.
  • Hospitalia Continuïteit: om verzekerd te blijven nadat men niet meer geniet van de verzekering aangeboden door de werkgever. Lees onze PDF-pictogrambrochure_hospitalia_continuiteit.
  • Forfait H : Indien u een extra tussenkomst wenst voor uw ziekenhuiskosten, voorziet Forfait H in een tegemoetkoming voor een ziekenhuisopname of dagziekenhuis in België ten belope van een forfaitair bedrag van €12,35 per dag. 

Prijsopgave berekenen

Meer info? Neem contact op met onze ziekenfondsen.

Tandzorgverzekering

dentalia assurance soins dentaires

De kosten voor tandverzorging kunnen soms hoog oplopen. Bovendien betaalt de ziekteverzekering je bezoek aan de tandarts slechts deels terug. Als je te maken krijgt met protheses, orthodontie, tandextractie, enz. ben je het best beschermd met een tandzorgverzekering.

Dentalia Plus is een verzekering die het merendeel van de kosten voor tandverzorging dekt.

Via een maandelijkse bijdrage komt ze tussen in de tandkosten op basis van een jaarlijks plafond. Het eerste jaar bedraagt dat plafond 350 € en het tweede jaar 650 €. Vanaf het derde jaar gaat het om een plafond van 1.250 € en dat blijft zo voor de volgende jaren.

Meer info? Lees onze brochure PDF-pictogramDentalia

Verzekering ambulante zorg

medicalia assurance soins ambulatoiresEen verzekering ambulante zorg is de perfecte aanvulling om het hoofd te bieden aan dagelijkse medische uitgaven. We bieden 2 verzekeringen aan voor al de kosten die geen verband houden met een ziekenhuisopname. 

Medicalia dekt je tegen kosten voor onder andere medische raadplegingen, alternatieve therapieën, auditief materiaal, brillen of lenzen, … Bij Hospitalia Ambulant gaat het onder meer om kosten voor geneesmiddelen, verschillende types protheses, doktershonoraria, sessies bij de kinesist, …

Wil je weten welke van de 2 verzekeringen het best bij je past? Neem contact op met je ziekenfonds.

Lijst met zorgverleners die erkend zijn door MLOZ Insurance

Neem contact op met een van onze 4 ziekenfondsen
  • OZ
  • Partenamut
  • Freie Krankenkasse
  • Partena