Van gezondheidspromotieprojecten naar regionale materies

"Ik ben hier in 2007 gestart met een job die perfect bij mijn opleiding aansloot. Ik mocht allerlei gezondheidspromotieprojecten voor de ziekenfondsen uitwerken. Gaandeweg veranderde mijn functie en begon ik producten voor de aanvullende verzekering te ontwikkelen, nog altijd in het kader van preventie en gezondheidspromotie. Na de zesde staatshervorming ben ik me gaan bezighouden met de coördinatie van de regionale materies. Een boeiende uitdaging.”
 

Wat ik het tofst vind aan mijn job

"Mijn huidige job is erg afwisselend en past perfect bij mijn grote honger heb naar kennis. En mijn taken zijn heel gevarieerd: ik leid een team, vertegenwoordig de Onafhankelijke Ziekenfondsen op externe vergaderingen, neem deel aan intermutualistische en politieke onderhandelingen,… Ik kom ook in contact kom met zowat alle interne diensten van ons bedrijf: operationeel, financiële afdelingen, communicatie,…”
 

De voordelen van de Onafhankelijke Ziekenfondsen

"Wij zijn als organisatie onafhankelijk en apolitiek. Dat betekent dat ik in onderhandelingen in alle vrijheid kan pleiten voor efficiënte voorstellen in het belang van onze patiënten en burgers. En ons bedrijf is zeer dynamisch en vooruitstrevend en dat motiveert mij.”