Syndicate

Syndicate content

Vijf argumenten om bij ons te werken

Printervriendelijke versie

Werken bij de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, dat is samen werken bij een groep die...

…in volle groei is

Met meer dan 2 miljoen leden vormen de Onafhankelijke Ziekenfondsen samen de op twee na grootste verzekeringsinstelling van het land. Op dit moment telt de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen 335 medewerkers. Ieder jaar groeit dit aantal met meerdere nieuwe medewerkers. We werken binnen een van nature stabiele sector, onafhankelijk van markttendenzen. Dit laat ons toe om lange termijnacties op te zetten met onze teams en duurzame oplossingen te bieden aan onze leden.

…begaan is met de persoonlijke ontwikkeling van haar personeel

Een aantrekkelijk salaris, opleidingen, aansluiting bij Dentalia Plus en Hospitalia, een van de succesvolste hospitalisatieverzekeringen op de markt, een groepsverzekering, maaltijdcheques, een fitnessabonnement, een dynamische bedrijfscultuur, innovatieve HR-projecten, een ruim en aangenaam werkkader, interne carrièremogelijkheden... dit zijn de elementen die wij u bieden om persoonlijk en professioneel te blijven groeien bij de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen.

…onafhankelijk is

Wij staan garant voor een onafhankelijk aanpak: m.a.w. niet gebonden aan politieke organisaties, verstrekkers of andere drukkingsgroepen. Deze aanpak laat ons toe om ons duidelijk te onderscheiden binnen de ziekenfondsenwereld.

…zich sociaal engageert

Wij steunen evenementen en projecten die ons nauw aan het hart liggen. Zo steunen we bijvoorbeeld Special Olympics en we financieren de ontwikkeling van ziekenfondsen in Benin.

…innoveert

Onze experten en onderzoekers volgen de actualiteit binnen de ziekte- en invaliditeitverzekering op de voet en nemen deel aan werkgroepen binnen overheidsorganisaties. Hun werk bevordert onze proactieve aanpak en laat ons toe om actief mee te werken aan de ontwikkeling van zorgtrajecten en het creëren van ziekteverzekeringen zoals Dentalia Plus en Hospitalia.

Laten we kennis maken ?

Vacatures bij de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen