Syndicate

Syndicate content

Symposium "Verzorgde tanden, gezond lichaam!"

01-04-2014

Wat is het verband tussen mondgezondheid en de algemene gezondheid? Hoe beïnvloeden paradontale ziektes andere aandoeningen als diabetes en hart- en vaatziektes? Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Mondzorg organiseren de Onafhankelijke Ziekenfondsen een debat met en voor tandartsen, huisartsen, overheden, zorginstellingen, enz.

Symposium "Meer vrouwelijke waarden in de zorg: een meerwaarde voor de patiënt?" 5 november 2013

11-12-2013

Heeft de genderkwestie in de geneeskunde een invloed op de relatie arts-patiënt? 4 sprekers kwamen hun standpunt ter zake toelichten op dit symposium georganiseerd door de Onafhankelijke Ziekenfondsen.

Het etiket onder de loep!

05-12-2013

Wil je gezonde voeding kiezen, maar zie je vaak het bos niet meer door de bomen? Doen al die verschillende merken in de supermarkt je duizelen? Deze video helpt je op weg om voedingsetiketten te vergelijken en zo de gezondste keuze te maken! Deze video werd ontwikkeld met de steun van de Vlaamse Overheid.

voedingsetiketten

De Onafhankelijke Ziekenfondsen op HealthPro

04-12-2013

Het voedings- en gezondheidscongres HealthPro is de ideale ontmoetingsplaats voor iedereen die op een professionele manier begaan is met de voedingsproblematiek. Toonaangevende deskundigen uit binnen- en buitenland stellen nieuwe onderzoeksresultaten voor en lichten hun praktische toepassing toe. 

 

Healthpro / Voeding