Syndicate

Syndicate content

Doe mee aan de Well Done – MSD Health Literacy Awards 2017!

Printervriendelijke versie
22-02-2017

Bent u actief in de gezondheidszorg en wilt u uw steentje bijdragen aan de gezondheidswijsheid van de  Belgen? Dan kan u ook dit jaar deelnemen aan de Well Done – MSD Health Literacy Awards. Inschrijven kan tot en met  1 juni 2017 op www.welldoneawards.be!

Gezondheidswijsheid is…

… de capaciteit van mensen om gezondheidsinformatie op te zoeken, te begrijpen en te gebruiken. Sinds de 1e editie van deze Awards heeft de overheid een actiepunt gemaakt van dit thema, maar er blijft nog veel werk aan de winkel. Volgens een studie van de Onafhankelijke Ziekenfondsen begrijpen maar liefst 4 op de 10 Belgen hun dokter niet goed. Daarom vindt in 2017 de  5e editie plaats van de Well Done-MSD Health Literacy Awards, een initiatief waar de Onafhankelijke Ziekenfondsen weer graag hun schouders onder zetten.

Drie categorieën

Iedereen uit de gezondheidssector kan deelnemen aan deze wedstrijd door een project in te dienen. Naast naamsbekendheid krijgen de winnaars ook 3.000 euro om hun project nog een duwtje in de rug te geven. Net als vorig jaar zijn er 3 categorieën:

  • First line (huisartsen, thuisverpleegkundigen, apothekers, …)
  • Specialty Care (artsen-specialisten, ziekenhuizen, …)
  • Community (publieke instellingen, patiëntenverenigingen en particulieren).

 

Kandidaten kunnen hun deelname indienen tot  en met 1 juni 2017 op www.welldoneawards.be

Meer info!

Neem een kijkje op www.welldoneawards.be

MLOZ newsletter

Wilt u op de hoogte blijven van onze actualiteit en ander nieuws over de gezondheidszorg?Aboneer u op onze newsletter!